Lednové slevy začínají. Nakupujte výhodně luxusní zboží.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
po-pa 8-16h.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
27.10.2021
K objednávce nad 3000,-Kč voňavý dáreček zdarma.
Novinka na našem e-shopu, voňavá ručně dělaná mýdla, zdarma zasíláme k objednávce nad 3000,-Kč, možnost objednat i jednotlivě. číst celé
06.10.2021
Felina Emotions, Felina Moments
Velmi se omlouváme našim zákazníkům, kteří si u nás oblíbili podprsenky Felina Emotion a Felina Moments v pískové barvě, za zpoždění dodávek zboží, bo... číst celé
01.07.2021
Dámské froté šaty. V čem spočívá jejich kouzlo?
Když se řekne Froté, mnozí z nás si vybaví převážně ručníky či osušky. Co byste ale řekli dokonalému domácímu oděvu? Domácímu oděvu natolik příjemné... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Mechanol s.r.o. se sídlem v Mirošově, Prokopova 598, 338 43, IČ 05653118,  registrována v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Plzni v oddílu C, vložka 33792 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Editapradlo.cz

Obchodní podmínky

Velikostní tabulka CZ

Luxusní obchod s tradicí, dlouhá léta se zaměřujeme na kvalitní spodní prádlo, máme velké zkušenosti se značkou Felina, Naturana, Gina, After Eden, Vamp. Specializujeme se na podprsenky velkých velikostí. Plnoštíhlé ženy si u nás jistě vyberou krásné sexy prádlo i prádlo stahující a funkční.

 

 

Kontaktujte nás:
Logo
Editapradlo.cz
info@editapradlo.cz
po-pa 8-16h.
Editapradlo.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz